Optimal komfort med bitt- og snorkeskinner

Forbedre søvn og kjeve med bitt- og snorkeskinner

På Storhaug Tannlegesenter tilbyr vi skreddersydde løsninger for å takle snorkeproblemer og kjeveplager gjennom våre bitt- og snorkeskinner.

Disse skinnene er designet for å gi deg en bedre natts søvn og beskytte tennene mot skader.

Snorkeskinner for en stille natt

Sliter du med snorking? Vår søvnapnéskinne kan være løsningen.

Ved å holde underkjeven i en fremre posisjon, forhindrer skinnen blokkering av luftveiene, noe som gir en roligere og mer behagelig søvn.

Etter en grundig utredning skreddersyr vi skinnen for å passe perfekt til din munn, noe som sikrer optimal effekt og komfort.

Bittskinner for bedre kjeve

Våre bittskinner er et effektivt verktøy for å avlaste spenninger i kjevemuskulaturen og beskytte mot slitasjeskader fra tanngnissing.

Ved å ta avtrykk av både over- og underkjeven, sikrer vi at bittskinnen passer perfekt og gir maksimal beskyttelse og komfort.

Ofte stilte spørsmål om bitt- og snorkeskinner

Bittskinner tilbyr flere fordeler, inkludert avlastning av kjeveledd, reduksjon av muskelspenninger, og beskyttelse mot slitasjeskader fra tanngnissing. De bidrar til å redusere smerter og ubehag knyttet til kjeveleddsplager.

De fleste som sliter med snorking kan dra nytte av en snorkeskinne. Det er imidlertid noen unntak, som personer uten tenner, hvor alternative løsninger kan vurderes.

En snorkeskinne forhindrer blokkering av luftveiene ved å holde underkjeven i en fremre posisjon. Dette reduserer snorking og forbedrer søvnkvaliteten både for brukeren og partneren.

Valget av skinne baseres på en grundig utredning og vurdering av dine spesifikke behov. Vi tar hensyn til din kjevehelse, snorkemønster, og eventuelle kjeveplager for å anbefale den beste løsningen for deg.