Din lokale tannlege i Storhaug

Om klinikken

Storhaug Tannlegesenter ble stiftet av tannlegene, Per Rune og Merete Brathetland og Fredrik Kjellevold, i januar 2024. Alle tilhørende og med bostedsadresse i bydelen Storhaug, i Stavanger.

Idéen om en tannlegepraksis på Storhaug, ble påtenkt allerede i 2016. Årsaken var delvis manglende tannhelsetilbud i østre bydel, samt ønsket om å kunne tilføre bydelen noe nytt.

Domene navnet «Storhaugtannlegesenter.no» ble da opprettet. Det skulle derimot gå noen år før idéen ble satt ut i livet. Dette av ulike grunner. Men da næringslokalet i Haugesundsgata 15 (tidligere SR bank) ble tilgjengelig, ble Storhaug Tannlegesenter en realitet.

Hvem er vi?

Dagens eiere kjenner hverandre godt. Faktisk ble vennskapet mellom Per Rune og Fredrik allerede stiftet i barneårene, da de gikk sammen i Maurtua barnehage på Våland. Så litt spesielt og ekstra hyggelig er det nå å kunne tilby tannbehandling under samme tak.

Merete Brathetland

Tannlege & Partner Clear Correct & Invisalign-sertifisert

Fredrik Kjellevold

Tannlege & Partner Implantatprotetikk med stønad fra folketrygden (HELFO)

Per Rune Brathetland

Tannlege & Partner Implantatprotetikk med stønad fra folketrygden (HELFO)

Siv Fossum

Tannlegeassistent

Kontakt oss

Kontakt Storhaug Tannlegesenter i dag for å bestille en konsultasjon. La oss hjelpe deg med å oppnå det strålende smilet du fortjener.