Tannkirurgi hos Storhaug Tannlegesenter

Ekspertise i tannkirurgi

Storhaug Tannlegesenter har lang erfaring og dybdekunnskap innen tannkirurgi.

Vi forstår viktigheten av å tilpasse behandlingsforløpet til hver enkelt pasient, med spesiell oppmerksomhet mot tannlegeskrekk.

Enten du trenger behandling for tannkjøttbetennelse, korrigering av leppe- og tungebånd, eller ønsker tannimplantater, er vårt team her for å finne den beste løsningen for deg.

Kirurgisk behandling av periodontitt

Periodontitt, en betennelse i vevet rundt tennene, krever noen ganger kirurgisk inngrep.

Dette kan innebære å løsne tannkjøttranden fra tannen eller fjerne en del av tannkjøttet for å redusere dybden på tannkjøttlommen og fjerne belegg på tannroten.

Innsetting av tannimplantater

Tannimplantater tilbyr en varig løsning for tannluker, gjennom en kirurgisk prosedyre hvor en skrue festes i kjevebenet, etterfulgt av montering av en krone.

Dette gir et naturlig utseende og følelse, samt forbedret funksjonalitet.

Fordelene med tannkirurgi hos Storhaug Tannlegesenter

Vårt mål er å tilby behandlinger som ikke bare løser dine tannproblemer, men også forbedrer din livskvalitet.

Med avansert teknologi og en omsorgsfull tilnærming sikrer vi at din opplevelse hos oss er så komfortabel som mulig.

Kom i gang

Kontakt Storhaug Tannlegesenter i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med dine tannkirurgiske behov. Vårt team av erfarne tannleger er klare til å gi deg den omsorgen og ekspertisen du fortjener.

Ofte stilte spørsmål

Behandlingen fokuserer på å redusere tannkjøttlommene og fjerne belegg på tannroten for å forbedre tannhelsen.

Vår tannlege vil gi deg all nødvendig informasjon om forberedelser, inkludert eventuelle forhåndsundersøkelser og hvordan du skal ta vare på deg selv etter operasjonen.

Med moderne anestesimetoder og vår ekspertise, sikrer vi at behandlingen er så smertefri som mulig. Vi tilbyr også løsninger for å håndtere tannlegeskrekk.

Rekonvalesenstiden varierer avhengig av inngrepets art, men vi vil gi deg detaljerte instruksjoner for å sikre en rask og komfortabel helingsprosess.