Protetikk hos Storhaug Tannlegesenter

Gjenopprett smilet med avansert protetikk

Storhaug Tannlegesenter tilbyr en rekke protetiske behandlinger designet for å gjenopprette både funksjon og utseende til tennene dine.

Vårt team av erfarne tannleger bruker den nyeste teknologien for å skape løsninger som føles naturlige og ser fantastiske ut.

Kroner og broer

Når tenner er for skadet til å repareres med vanlige fyllinger, tilbyr vi kroner som et alternativ. Disse «hettene» sementeres over tannen for å gjenopprette dens form, størrelse, styrke, og utseende.

Broer brukes derimot til å erstatte en eller flere manglende tenner ved å feste seg til naturlige tenner eller implantater på hver side av åpningen.

Proteser

For de som mangler flere eller alle tennene i en kjeve, tilbyr vi hel- og delproteser. Disse avtagbare løsningene er designet for å se naturlige ut og gi tilbake funksjonaliteten til tennene, slik at du kan spise og snakke uten bekymring.

Tilpassede løsninger for hvert smil

Ved Storhaug Tannlegesenter forstår vi at hvert smil er unikt.

Derfor tilpasser vi hver protetisk løsning for å møte dine spesifikke behov og ønsker, enten det gjelder farge, form, eller størrelse på dine nye tenner.

Kom i gang

Er du klar for å forbedre ditt smil med protetikk? Kontakt Storhaug Tannlegesenter i dag for å diskutere dine alternativer og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå det smil du alltid har ønsket.

Ofte stilte spørsmål

En krone er en protetisk restaurering som dekker en enkelt tann, mens en bro brukes til å erstatte en eller flere manglende tenner ved å feste seg til naturlige tenner eller implantater på hver side av gapet.

Med riktig pleie og vedlikehold kan kroner og broer vare i mange år. Det er viktig med regelmessige tannlegebesøk for å sikre at dine protetiske restaureringer forblir i topp tilstand.

Moderne tannbehandlingsteknikker og bedøvelse sikrer at prosessen er så smertefri som mulig. Vårt team tar også hensyn til pasienter med tannlegeskrekk for å sikre en komfortabel opplevelse.

Ja, etter en tilpasningsperiode, vil du kunne spise normalt med proteser. Det kan kreve litt tid å venne seg til dem, men de fleste pasienter finner snart ut at de kan spise effektivt og komfortabelt.