Rotfylling og fyllingsterapi hos Storhaug Tannlegesenter

Avansert behandling for tannhelse

Ved Storhaug Tannlegesenter forstår vi viktigheten av å bevare naturlige tenner så langt det er mulig.

Våre tannleger er spesialister på rotfylling og fyllingsterapi, og bruker de nyeste metodene for å gjenopprette tennene dine til optimal helse og funksjon.

Fyllingsterapi for hull i tennene

Vi tilbyr tannfargede fyllinger for å reparere skader forårsaket av karies eller traumer. Vårt mål er å gjenopprette tannens form og funksjon, samtidig som vi opprettholder et naturlig utseende.

Rotfylling for å redde skadde tenner

Rotfylling er nødvendig når nerven i en tann er skadet eller infisert. Vår prosedyre innebærer å fjerne den infiserte nerven, rense rotkanalen, og forsegle den for å forhindre ytterligere infeksjon. Dette kan redde tannen fra å måtte trekkes.

Hvorfor velge Storhaug Tannlegesenter?

Vårt team ved Storhaug Tannlegesenter er dedikert til å gi deg den beste omsorgen og behandlingen.

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og de siste teknikkene innen tannbehandling for å sikre at du oppnår de beste resultatene.

Kom i gang

Er du bekymret for tannhelsen din eller tror du at du kan trenge en fylling eller rotfylling? Kontakt Storhaug Tannlegesenter i dag for å avtale en konsultasjon. Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå og opprettholde et sunt smil.

Ofte stilte spørsmål om Invisalign

Moderne teknikker og bedøvelse gjør at fyllingsterapi kan utføres med lite til ingen ubehag. Vi sørger for at du er så komfortabel som mulig gjennom hele prosessen.

Med riktig pleie og vedlikehold kan tannfargede fyllinger vare i mange år. Det er viktig å følge god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk for å forlenge levetiden på fyllingene dine.

Tiden det tar å utføre en rotfylling kan variere, men de fleste behandlinger er fullført over en eller to avtaler. Vi vil gi deg en nøyaktig tidsramme under din konsultasjon.

God munnhygiene er nøkkelen til å forebygge hull i tennene. Dette inkluderer regelmessig børsting med fluortannkrem, bruk av tanntråd daglig, og begrensning av sukkerinntak. Regelmessige tannlegebesøk for rens og sjekk er også viktig.