ClearCorrect: usynlig tannregulering hos Storhaug Tannlegesenter

Oppdag ClearCorrect

ClearCorrect representerer en revolusjonerende tilnærming til tannregulering ved Storhaug Tannlegesenter, og tilbyr en nesten usynlig løsning for dem som ønsker å korrigere tennenes stilling uten de tradisjonelle metallreguleringene.

Dette er et ideelt alternativ for både voksne og ungdommer som søker en diskret måte å oppnå et perfekt smil på.

Hva er ClearCorrect?

ClearCorrect er en form for usynlig tannregulering som gir samme effekt som tradisjonell tannregulering, men uten at den er synlig.

Denne løsningen er spesielt attraktiv for voksne som ønsker å rette på tennene uten å bruke synlig regulering.

Hvordan fungerer ClearCorrect?

Prosessen med Clear Correct ved Storhaug Tannlegesenter begynner med en konsultasjon for å bestemme den mest passende behandlingspakken for deg. Det finnes ulike pakker basert på kompleksiteten i ditt tilfelle, inkludert:

ClearCorrect

Limited 6

For mindre kompliserte tilfeller, består av 6 sett med aligners/skinner.

ClearCorrect Limited 12

Inkluderer 12 sett med aligners/skinner.

ClearCorrect Unlimited

For mer komplekse tilfeller, tilbyr ubegrenset antall aligners/skinner.

Etter konsultasjonen tar vi en undersøkelse av tennene dine og produserer en skinner tilpasset deg. Denne skal brukes 22 timer om dagen og tas ut ved måltider. Hvor lenge behandlingen varer, avhenger av kompleksiteten av ditt tilfelle.

Fordelene med ClearCorrect

ClearCorrect tilbyr flere fordeler sammenlignet med tradisjonell tannregulering ved Storhaug Tannlegesenter:

Komfort, fleksibilitet & estetikk

Kom i gang med ClearCorrect

Er du interessert i å vite mer om ClearCorrect eller ønsker å bestille en konsultasjon? Ta kontakt med oss på Storhaug Tannlegesenter i dag. Våre dyktige tannleger er klare til å hjelpe deg på veien mot et strålende smil.

Ofte stilte spørsmål

ClearCorrect bruker nesten usynlige skinner for å rette tennene, i motsetning til tradisjonelle metallreguleringer som er mer synlige. Dette gjør ClearCorrect til et foretrukket valg for de som ønsker en mer diskret tannreguleringsmetode.

Mange brukere rapporterer om mindre ubehag med ClearCorrect sammenlignet med tradisjonelle tannreguleringer. Siden skinnene er skreddersydd og glatte, reduseres risikoen for irritasjon i munnen.

Behandlingstiden med ClearCorrect varierer avhengig av kompleksiteten i ditt tilfelle. Det kan variere fra noen få måneder til over et år. Din tannlege ved Storhaug Tannlegesenter vil kunne gi deg en mer nøyaktig tidsramme etter en konsultasjon.

Ja, en av de største fordelene med ClearCorrect er at aligners kan fjernes. Dette gjør det enkelt å spise, drikke, og opprettholde god munnhygiene gjennom behandlingen. Det anbefales å bruke aligners 22 timer om dagen for best resultat.