Tannbleking hos Storhaug Tannlegesenter

Skreddersydd tannbleking for Ditt Smil

Storhaug Tannlegesenter tilbyr hjemmebleking for å gi deg det hvite smilet du har drømt om.

Med individuelt tilpassede blekeskinner og profesjonelt blekemiddel, kan du oppnå ønsket resultat på en trygg og effektiv måte.

Hvordan fungerer tannbleking?

Vår prosess for tannbleking starter med en grundig undersøkelse av tennene dine for å sikre at behandlingen er tilpasset dine behov.

Vi tar avtrykk av tennene dine for å lage blekeskinner som passer perfekt. Du får med deg blekeskinnene og blekemiddelet hjem, og behandlingen utføres over natten i ca. 7-14 netter.

Hva kan du forvente av resultatet?

Resultatet av tannbleking varierer fra person til person, avhengig av årsaken til misfargingen og tennenes naturlige farge. Våre tannleger vil gi deg en realistisk forventning til resultatet basert på en initial undersøkelse.

Sikker og effektiv tannbleking

Ved Storhaug Tannlegesenter er din sikkerhet vår prioritet. Tannbleking i samråd med våre tannleger sikrer at behandlingen er både trygg og effektiv, uten risiko for skade på tennene eller tannkjøttet.

Kom i gang med tannbleking

Er du klar for å lysne smilet ditt? Kontakt Storhaug Tannlegesenter i dag for å bestille en konsultasjon. La oss hjelpe deg med å oppnå det strålende smilet du fortjener.

Ofte stilte spørsmål

Ja, når utført i samråd med en tannlege, er tannbleking en trygg prosedyre. Våre tannleger sørger for at behandlingen er skreddersydd til dine behov og utført med materialer av høy kvalitet.

De fleste kan bleke tennene, men det er viktig med en forundersøkelse for å identifisere eventuelle problemer som må adresseres før behandlingen starter. Tannbleking er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner.

Noen kan oppleve midlertidig ising i tennene etter tannbleking. Dette er vanligvis forbigående, men hvis det vedvarer, bør du kontakte oss for råd og eventuell justering av behandlingen.

Varigheten av tannblekingens resultat kan variere, men med god munnhygiene og regelmessige oppfølginger kan du opprettholde et hvitt smil i lang tid. Vi anbefaler også å unngå mat og drikke som kan forårsake misfarging.