1 april, 2024

News

Velkommen til Storhaug Tannlegesenter – din nye tannlege i Stavanger sentrum

Storhaug Tannlegesenter ønsker deg hjertelig velkommen til vår splitter nye klinikk i hjertet av Stavanger sentrum. Som et av de nyeste tilskuddet til helse- og velværesamfunnet her i Stavanger, er vi her for å tilby enestående tannpleie med et sterkt fokus på pasientkomfort og topp moderne behandlinger. Vårt mål er å sikre at hver pasient forlater klinikken med et strålende smil og en følelse av total velvære.

Våre Tjenester

Storhaug Tannlegesenter tilbyr et bredt spekter av tannhelsetjenester for å dekke alle dine behov – fra generell tannpleie til avanserte kosmetiske behandlinger. Vårt team av dyktige tannleger og tannhelsepersonell bruker den nyeste teknologien og behandlingsmetodene for å gi deg og din familie den best mulige omsorgen.

Porcelænsfacader tilbyder en effektiv og æstetisk tiltalende løsning for dem, der søger at forbedre deres smil. Med deres naturlige udseende, holdbarhed og alsidighed, er de en ideel løsning for mange, der ønsker at forvandle deres smil med minimal indvirkning på de naturlige tænder.

  • Generell tannpleie: Fra rutinemessige tannundersøkelser og tannrengjøring til fyllinger og rotfyllinger, er vi her for å sørge for din generelle munnhelse. Lær mer om vår generelle tannpleie.
  • Kosmetisk tannpleie: Drømmer du om et hvitere, lysere smil? Våre kosmetiske tannpleietjenester, inkludert tannbleking og skallfasetter, kan hjelpe deg å oppnå dine estetiske mål.
  • Tannregulering: For de som ønsker å forbedre sitt smil og tannhelse gjennom ortodontisk behandling, tilbyr vi moderne løsninger som Invisalign, designet for å gi deg det perfekte smil uten ulempene ved tradisjonelle tannreguleringer.
  • Tannimplantater og protetikk: Mangler du en eller flere tenner? Våre tannimplantat og protetiske løsninger gir naturlig utseende, langvarige erstatninger som gjenoppretter funksjon og estetikk til ditt smil.

Hvorfor velge oss?

Hos Storhaug Tannlegesenter, setter vi pasienten først. Vår tilnærming til tannpleie er grunnlagt på en filosofi om å tilby personlig omsorg tilpasset dine unike behov og ønsker. Vi forstår at besøk hos tannlegen kan være stressende for mange, og vårt dedikerte team arbeider hardt for å skape en avslappet, komfortabel og støttende atmosfære for alle våre pasienter.

Bestill din time i dag

Er du klar for å ta det neste steget mot et sunnere, mer strålende smil? Kontakt oss for å bestille din første time hos Storhaug Tannlegesenter, din nye tannlege i Stavanger sentrum. Vårt team ser frem til å møte deg og hjelpe deg med å oppnå dine tannhelsemål.
Vi ser fram til å ønske deg velkommen til vårt nye tannlegekontor i Stavanger sentrum, hvor ditt smil og velvære er vår høyeste prioritet. Velkommen til Storhaug Tannlegesenter – der avansert tannpleie møter personlig omsorg. Nå kan du også booke tid enkelt på nettet.